Golfresa med Niklas, Erik och Per till Novo Sancti Petri i Spanien 2025

Publicerat: 2024-09-12 - 08:37

Få en skön start på säsongen 2025 genom att åka med på A6 Golf Academys träningsresa till Novo Sancti Petri i april 2025. Niklas och Erik håller i upplägget där även vår klubbchef Per gör comeback som PGA-tränare under en vecka i soliga Spanien.

Själva syftet med resan är att vi främst ska spela golf där vi tränare spelar med eleverna varje dag och kommer med tips och trix efter varje runda på det vi sett. Tipsen du får ska vara enkla att ta med sig ut på banan och man ska kunna applicera dem direkt. Det är inte ett "hard core" träningsläger med timmar på rangen och omläggning av svingar som gäller utan det här ska vara en skön golfsemester, där trivselfaktorn ska vara hög. Det ska vara en stressfri upplevelse och som exempel på det har vi fixat starttider från kl. 13.00 varje dag och de lite enklare träningarna startar dagligen kl. 10.00. Allt för att du ska ha gott om tid till att njuta av en härlig frukost på morgonen och att njuta av en längre lunch mitt på dagen. En av dagarna är dessutom helt ledig från spel där det finns möjlighet till andra aktiviteter än golf.

För bästa kvalitet är det enbart 8 elever i varje grupp och träningspassen kommer vara mellan 60 - 90 minuter. 

Totalt har vi enbart 24 platser till förfogande så tveka inte att anmäla dig då det finns risk att det relativt snabbt blir fullbokat. 

Bokar gör du via länken nedan:

Läs mer om Novo Sancti Petri och vad som ingår här